• info@vaylatyohon.fi

Väylä työhön -Keittiötyöntekijä henkilöstöravintolaan

Etsi koulutuksia

Väylä työhön -Keittiötyöntekijä henkilöstöravintolaan

Väylä työhön -Keittiötyöntekijä henkilöstöravintolaan (Täynnä)

Ajankohta ja paikka

Koulutuksen kesto 28.1.2019– 7.6.2019.
Koulutuksessa opiskellaan sekä koulussa että työpaikalla keskimäärin 35 tuntia viikossa.

Opetuspaikka on Omnian Lakelan toimipiste Espoon keskuksessa, osoite Lakelankatu 1, 02770 Espoo. Työelämässä oppiminen tapahtuu henkilöstöravintoloissa pääkaupunkiseudulla.

Sisältö

• Koulutuksessa tavoitteena on suorittaa yksi tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta (kokki): Ravitsemispalveluissa toimiminen
• Opiskellaan ammattiin liittyvää suomen kieltä koulussa ja työpaikalla
• Opitaan työelämätaitoja ja saadaan kokemusta suomalaisesta työelämästä
• Opiskellaan ruoanvalmistukseen liittyvää hygieniaa suomeksi ja suoritetaan hygieniapassi

Kenelle koulutus sopii?

• Olet käynyt kotoutumiskoulutuksen/suomen kielen kurssin ja osaat vähän suomea
• Sinulla ei ole työpaikkaa tai opiskelupaikkaa
• Olet kiinnostunut ravintola-alasta. Eduksi on aikaisempi kokemus ja englannin kielen taito.

Huomio: Alalla vaaditaan normaali fyysinen kunto.

Hakijat kutsutaan tammikuussa haastatteluun.

Mahdolliset jatkopolut

Koulutuksen jälkeen voit hakea töihin henkilöstöravintolaan. Koulutuksen jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja suorittamalla lisää tutkinnonosia tai koko alan perustutkinnon. On myös mahdollista hakeutua suorittamaan opintoja oppisopimuksena. Jokaisen osallistujan jatkopolku suunnitellaan yksilöllisesti koulutuksen aikana.

Lisätietoja

Bahar Mozaffari, p. 0401267585,  bahar.mozaffari@omnia.fi

Lähetä hakemus

Tilaa
Uutiskirje